Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

13,2 ИЛЈ. € / 813,5 ИЛЈ. ДЕН.

28 решенија

Сточарско производство

8.487 €

13 решенија