Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

32,9 ИЛЈ. € / 2 МИЛ. ДЕН.

3 решенија

Сточарско производство

32.915 €

3 решенија