Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

16,4 ИЛЈ. € / 1 МИЛ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

16.380 €

10 решенија