Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

77,1 ИЛЈ. € / 4,7 МИЛ. ДЕН.

2 решенија

Сточарско производство

77.089 €

2 решенија