Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

14,6 ИЛЈ. € / 900,2 ИЛЈ. ДЕН.

26 решенија

Сточарско производство

12.507 €

12 решенија