Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

129,5 ИЛЈ. € / 8 МИЛ. ДЕН.

12 решенија

Сточарско производство

109.650 €

9 решенија