Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

15,5 ИЛЈ. € / 952,4 ИЛЈ. ДЕН.

20 решенија

Сточарско производство

8.111 €

11 решенија