Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

14,3 ИЛЈ. € / 879,2 ИЛЈ. ДЕН.

29 решенија

Сточарско производство

5.100 €

10 решенија