Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

12,6 ИЛЈ. € / 776 ИЛЈ. ДЕН.

4 решенија

Сточарско производство

12.618 €

4 решенија