Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

57,6 ИЛЈ. € / 3,5 МИЛ. ДЕН.

28 решенија

Сточарско производство

22.897 €

17 решенија