Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

27,2 ИЛЈ. € / 1,7 МИЛ. ДЕН.

24 решенија

Сточарско производство

17.296 €

14 решенија