Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

19,6 ИЛЈ. € / 1,2 МИЛ. ДЕН.

21 решение

Сточарско производство

13.429 €

11 решенија