Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

104,5 ИЛЈ. € / 6,4 МИЛ. ДЕН.

16 решенија

Растително производство

104.526 €

16 решенија