Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

9,4 ИЛЈ. € / 579,5 ИЛЈ. ДЕН.

20 решенија

Сточарско производство

5.369 €

10 решенија