Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

20,9 ИЛЈ. € / 1,3 МИЛ. ДЕН.

21 решение

Сточарско производство

14.861 €

11 решенија