Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

11,7 ИЛЈ. € / 717,3 ИЛЈ. ДЕН.

23 решенија

Сточарско производство

6.059 €

11 решенија