Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

16,3 ИЛЈ. € / 1 МИЛ. ДЕН.

12 решенија

Сточарско производство

16.282 €

12 решенија