Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

15,2 ИЛЈ. € / 932,6 ИЛЈ. ДЕН.

19 решенија

Сточарско производство

8.667 €

12 решенија