Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

18,7 ИЛЈ. € / 1,2 МИЛ. ДЕН.

21 решение

Сточарско производство

16.816 €

14 решенија