Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

30,1 ИЛЈ. € / 1,9 МИЛ. ДЕН.

27 решенија

Сточарско производство

24.974 €

13 решенија