Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

14,7 ИЛЈ. € / 903,9 ИЛЈ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

14.698 €

10 решенија