Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

37,4 ИЛЈ. € / 2,3 МИЛ. ДЕН.

24 решенија

Сточарско производство

24.485 €

11 решенија