Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

34,8 ИЛЈ. € / 2,1 МИЛ. ДЕН.

15 решенија

Сточарско производство

34.800 €

15 решенија