Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

90,4 ИЛЈ. € / 5,6 МИЛ. ДЕН.

19 решенија

Сточарско производство

77.760 €

11 решенија