Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

35,5 ИЛЈ. € / 2,2 МИЛ. ДЕН.

20 решенија

Сточарско производство

17.692 €

10 решенија