Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

9,3 ИЛЈ. € / 573 ИЛЈ. ДЕН.

20 решенија

Сточарско производство

7.964 €

10 решенија