Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

45,6 ИЛЈ. € / 2,8 МИЛ. ДЕН.

19 решенија

Сточарско производство

17.682 €

11 решенија