Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

24,8 ИЛЈ. € / 1,5 МИЛ. ДЕН.

22 решенија

Сточарско производство

11.442 €

13 решенија