Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

28,1 ИЛЈ. € / 1,7 МИЛ. ДЕН.

18 решенија

Сточарско производство

24.372 €

7 решенија