Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

45,5 ИЛЈ. € / 2,8 МИЛ. ДЕН.

20 решенија

Сточарско производство

39.673 €

11 решенија