Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

12,3 ИЛЈ. € / 754 ИЛЈ. ДЕН.

8 решенија

Сточарско производство

10.507 €

5 решенија