Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

36,2 ИЛЈ. € / 2,2 МИЛ. ДЕН.

28 решенија

Сточарско производство

35.615 €

26 решенија