Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

62,5 ИЛЈ. € / 3,8 МИЛ. ДЕН.

6 решенија

Сточарско производство

58.553 €

2 решенија