Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

15,6 ИЛЈ. € / 958,7 ИЛЈ. ДЕН.

15 решенија

Сточарско производство

11.823 €

9 решенија