Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

31,2 ИЛЈ. € / 1,9 МИЛ. ДЕН.

25 решенија

Сточарско производство

27.201 €

13 решенија