Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

38,2 ИЛЈ. € / 2,3 МИЛ. ДЕН.

17 решенија

Сточарско производство

33.215 €

10 решенија