Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

7,4 ИЛЈ. € / 452,4 ИЛЈ. ДЕН.

17 решенија

Сточарско производство

5.996 €

10 решенија