Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

25,3 ИЛЈ. € / 1,6 МИЛ. ДЕН.

27 решенија

Сточарско производство

10.495 €

13 решенија