Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

31 ИЛЈ. € / 1,9 МИЛ. ДЕН.

15 решенија

Сточарско производство

22.594 €

8 решенија