Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

34,6 ИЛЈ. € / 2,1 МИЛ. ДЕН.

18 решенија

Сточарско производство

7.335 €

12 решенија