Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

32,4 ИЛЈ. € / 2 МИЛ. ДЕН.

9 решенија

Сточарско производство

27.979 €

5 решенија