Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

32 ИЛЈ. € / 2 МИЛ. ДЕН.

25 решенија

Сточарско производство

22.107 €

11 решенија