Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

113,9 ИЛЈ. € / 7 МИЛ. ДЕН.

35 решенија

Сточарско производство

49.387 €

12 решенија