Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

21,5 ИЛЈ. € / 1,3 МИЛ. ДЕН.

22 решенија

Сточарско производство

17.782 €

13 решенија