Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

14 ИЛЈ. € / 861,7 ИЛЈ. ДЕН.

29 решенија

Сточарско производство

7.299 €

11 решенија