Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

25,2 ИЛЈ. € / 1,6 МИЛ. ДЕН.

16 решенија

Сточарско производство

23.204 €

10 решенија