Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

2,3 ИЛЈ. € / 142,9 ИЛЈ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

2.324 €

10 решенија