Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

12,7 ИЛЈ. € / 781 ИЛЈ. ДЕН.

28 решенија

Сточарско производство

7.588 €

12 решенија