Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

11,4 ИЛЈ. € / 702,8 ИЛЈ. ДЕН.

23 решенија

Сточарско производство

6.835 €

10 решенија