Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

33,4 ИЛЈ. € / 2,1 МИЛ. ДЕН.

18 решенија

Сточарско производство

27.780 €

10 решенија